Aproape 3.000 de oameni s-au adunat sâmbătă seara în Piața Mare, pentru proiecția filmului O poveste de dragoste, Lindenfeld. La finalul proiecției, actrița Victoria Cociaș a răspuns întrebărilor din public.

“Eu am venit în această după-amiază, de la un alt festival de film, de la Varna, unde am fost în juriu. Mă bucur să văd că aici este mai multă lume. Să văd Piața asta plină, pentru mine este o mare bucurie. Și cred că publicul de aici este un public foarte bun, pentru că a fost ani de zile educat și adus aici, în Piață, cu tot felul de evenimente. E și Festivalul de Teatru, sunt atâtea festivaluri aici. Eu mă bucur că lumea vine, e un oraș cultural important și TIFF Sibiu sper să țină cât mai mult. Adevărul e că TIFF are o selecție extraordinară de filme și aveți ce să vedeți”, este de părere actrița.

Victoria Cociaș a venit la Sibiu cu un film care începe în Frankfurt-ul anului 2005, unde Ulli Winkler, preşedintele unei mari companii, vede la televizor un reportaj despre un sat săsesc din Banat, astăzi abandonat. “E o poveste foarte frumoasă, mi-a plăcut foarte mult scenariul. Am avut ocazia să joc cu domnul Rebengiuc și m-a ajutat foarte mult. Sper că relația asta foarte frumoasă pe care am avut-o la filmări a răzbătut dincolo de ecran. Și cred că da, după reacția publicului, cred că da”, a mărturisit artista.