Ultima zi de TIFF Sibiu vine cu proiecții speciale pe scena de pe lac din Muzeul Astra și în Parcul Sub Arini. Pe platoul din parc va fi proiectat Messi. Subiectul filmului este unul dintre cei mai buni jucători ai planetei, dacă nu chiar cel mai bun pe care l-a văzut fotbalul vreodată, Lionel Messi. Povestea starului campioanei Europei, FC Barcelona, este povestită de regizorul spaniol prin ochii multor alți fotbaliști celebri, printre care îi regăsim pe Andres Iniesta, Jorge Valdano, Johan Cruyff sau Gerard Pique. Prețul biletului pentru proiecția din Parcul Sub Arini este 10 lei. Biletele achizionate pentru proiecția de joi, amânată din cauza vremii nefavorabile, rămân valabile.

În Muzeul Astra rulează în premieră în România Marea Neagră / Black Sea, o coproducție Marea Britanie-SUA-Rusia. Filmul cu Jude Law în rolul principal spune povestea unui căpitan de submarin care încropeşte un echipaj pentru a porni în căutarea unei comori despre care se crede că s-ar afla pe fundul Mării Negre. Prețul biletului pentru proiecția din Muzeul Astra este 15 lei. Biletele achizionate pentru proiecția de vineri, amânată din cauza vremii nefavorabile, rămân valabile. Ambele proiecţii speciale au loc de la ora 22.00.

ACTUALIZARE: Cele două proiecții speciale în aer liber vor fi mutate în locații indoor, din cauza vremii nefavorabile. Mai multe detalii, AICI.