Parcul Sub Arini a fost plin joi seară, la proiecția comediei #Selfie, unul dintre cele mai de succes filme românești ale anului. Nimeni nu a părăsit “incinta”, mai ales că, pe parcurs, spectatorii s-au transformat în fani. Zeci de tineri i-au asaltat pe actori după proiecție și le-au solicitat afișe și autografe.

“Mi-e foarte drag, e prima oară când vin la Sibiu cu un film. E o experiență frumoasă și mă bucur foarte mult că văd atâția tineri care au venit la film și să văd parcul ăsta plin de zâmbete și bucurie”, a declarat, la final, actrița Olimpia Melinte.

Artista a fost nevoită să câștige în greutate, măsură impusă de rolul pe care îl joacă în film. “Nu e prima oară când mă îngraș pentru un rol, e pentru a doua oară. Aveam experiență, știam cum funcționează treaba, așa că cele 10 kilograme nu au fost greu de luat, într-o lună m-am îngrășat. Am făcut tot de dragul fetelor care vreodată în viața asta s-au simțit complexate de felul în care arată, pentru că e tare stupid să-ți pese atât de mult să-ți pese de cum arăți, de ambalajul ăsta și să nu te gândești de cum ești tu în interior, ce ai tu bun și să construiești acolo, zi de zi”, a mai spus Olimpia Melinte.

Producătorii filmului s-au bucurat de succesul pe care l-au avut la premiera de la Sibiu a proiecției. „Ne bucurăm că am ajuns la Sibiu, pentru că aici nu am ajuns deloc cu filmul, până acum. Într-un parc chiar nu am mai avut proiecții, a fost chiar super”, a spus producătorul Cristina Dobrițoiu.