Azi, TIFF Sibiu 2016 se încheie cu filmul Aventurile lui Nelly, peliculă filmată chiar în orașul Sibiu. La proiecția de la ora 22:00 din Piața Mare vor fi prezenți regizorul Dominik Weselly, producătorul Arek Gielnik, scenarista Uta Kolan, actorii Hannes Hochsmann și Hagi Lăcătuș precum și actrița principală, Flora Li Thiemann. Nelly este o tânără de 13 ani, pentru care venirea în România devine aventura vieții ei: este răpită și, în drumul spre libertate, își face noi prieteni și descoperă puterea acestor prietenii. Un film în care răufăcătorii sunt nemţi, iar salvatorii români!

La Librăria Habitus, de la ora 18:00, ruleaza documentarul Never Ending Story, povestea unuia dintre primele mari concerte de la Sala Palatului post revoluţie – show-ul Dragoste. susţinut de Loredana în 2012. Construit pe structura concertului Dragoste, documentarul oferă informaţii inedite despre colaborările Loredanei cu artişti că BUG Mafia sau Cristi Minculescu, dar şi informaţii despre cum se organizează un concert de o asemenea amploare, fiind un mic manual pentru orice artist care visează la un mega concert


Povestea Larisei din “Lumea e a mea”, în care o adolescentă rebelă implicată într-o poveste de amor cu consecințe dezastruoase și Very Big Shot, o comedie neagră care dezvăluie corupția politică și circuitul media din lumea libaneză sunt două dintre proiecțiile de azi de la Sala Astra Film. La Teatrul Gong vă așteptăm, de la ora 20, la producția braziliană Profesorul de vioară.